HP Pavilion laptops: voor elk wat wils

09 oktober 2019

Ben jij op zoek naar een traditionele laptop, een lichte laptop of ben jij toch eerder een gamer? Dan zit je goed, want de HP Pavilion heeft voor ieder wat wils.

Anker

[]

HP Pavilion serie: genoeg power voor een lange werkdag

De HP Pavilion serie is een stijlvolle innovatieve laptop serie en verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Ook hebben ze genoeg power voor een lange werkdag. De Pavilion laptops hebben meestal een metalen finish en elegante uitstraling. HP is een populair merk met een groot assortiment aan traditionele laptops tot gaming laptops. Heb je liever advies op maat over welk type laptop het best bij jou past? Ga dan langs in één van onze winkels.

Anker

[]

Windows 10: sneller, veiliger en lichter

Anker

[]

De HP Pavilion laptops zijn voorzien van Windows 10. Dit is hét besturingssysteem als je hoge eisen stelt aan productiviteit. Gebruik jij nog steeds Windows 7? Hou er rekening mee dat de ondersteuning voor Windows 7 op 14 januari 2020 eindigt. Wij raden je dan ook aan om vóór januari 2020 over te stappen naar Windows 10.

Wat gebeurt er als je Windows 7 tóch blijft gebruiken?

Je kan Windows 7 blijven gebruiken, maar je pc wordt kwetsbaarder voor virussen en andere beveiligingsrisico's. Je pc blijft werken maar je ontvangt geen software- of beveiligingsupdates meer van Microsoft. Als je wilt profiteren van de nieuwste hardware mogelijkheden, raden we je ook aan om over te stappen naar een nieuwe pc met Windows 10 in plaats van je bestaande pc te upgraden.

> Lees alles over het einde van Windows 7.

Einde Windows 7 support
Anker

[]

Voordelen van een laptop met Windows 10

  • Mooi en tijdloos design: die saaie ronde en glossy buttons van Windows 7 maken plaats voor een flat design user-interface.
  • Opstartsnelheid: de applicaties en programma’s starten tot wel 60% sneller op en werken soepeler. Zelfs het ontwaken vanuit slaapstand gaat 7 seconden sneller dan Windows 7.
  • Optimaal beveiligd: mogelijkheid om in te loggen met een pincode of een wachtwoord. Ook biedt de ingebouwde Windows Defender bescherming tegen malware en virussen.
  • Compacter, dunner en lichter: overal gemakkelijk mee te nemen.
Anker

[]

HP Pavilion laptop kopen?

Anker

[]

2 in 1 laptops: flexibel en mobiel

Deze flexibele laptops transformeer je makkelijk in een tablet. Heel handig dus om notities te nemen!

Ben je vaak onderweg of op verplaatsing? Kies dan voor de HP x360: de HP 2 in 1 laptop. Je kan hem ook laptop-tablet noemen. Deze laptop is dun, licht, krachtig en flexibel. Bovendien heeft hij een lange batterijduur, ideaal dus voor tijdens een verplaatsing.

Alle HP x360 laptops hebben een touchscreen en een 360° draaibaar scharnier waardoor je het scherm kan omklappen en je deze HP 2 in 1 laptop op 4 manieren kan gebruiken.

hp 2 in 1
Anker

[]

Gaming laptops: krachtig én top beeld

Dit zijn ultrakrachtige laptops speciaal geoptimaliseerd om te gamen.

Een game laptop kopen is vaak een duurdere investering, maar deze 2 HP pavilion gaming laptops zullen ervoor zorgen dat je eentje uitkiest die het waard is. Gaming laptops zijn geweldig voor het spelen van games, maar ook voor het kijken van films. Ze zijn ook ideaal voor zwaardere verwerkingstaken, zoals het bewerken van video’s.

Gaming laptops zijn dus echte krachtpatsers. Qua prestaties zijn ze vergelijkbaar met onze power laptops.

Anker

[]

Power laptops: razendsnel en ultrakrachtig

De meest krachtige notebooks en daardoor perfect voor grafische en creatieve studies. De HP Pavilion power notebook is tegen elke uitdaging opgewassen, heeft de nieuwste technologie en bovendien heel veel opslagruimte. Kortom, de beste optie om overdag creatief te zijn en ’s avonds razendsnel te gamen.

Anker

[]

Multimedia laptops: de laptop voor iedereen

Dit is de ideale alledaagse laptop om te surfen of bankzaken te regelen zonder zware programma's. Bekijk je bijvoorbeeld je sociale media liever op je laptop dan op je gsm of heb je een nieuwe goede laptop nodig voor school- of werktaken? Kies dan een van onze multimedia laptops.

Je kan bijvoorbeeld kiezen op basis van:

  • De schermgrootte
  • De snelheid van de processor
  • De opslagruimte
  • Het RAM geheugen (een laptop met SSD harde schijf start sneller op)

Heb je nog specifieke vragen of kan je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen? Neem dan gerust contact op met een vakman uit je buurt.

Anker

[]